Banner

Vi tilbyder

Profil

IMG_3572Med mere end 25 års erfaring indenfor salg- og udlejning af pavillon- og modulbyggeri, mandskabsvogne til byggepladser og moduler til alle typer formål, kender vi alt til at løse såvel mindre som større opgaver.

Vi lægger vægt på de elementer, der er vigtige for dig, for at skabe et trygt samarbejde omkring leverancen, hvor du kan være sikker på, at det vigtigste for os er, at du som kunde får en god og professionel ”servicering” til den aftalte tid og kvalitet samt til den rigtige pris.

Hos FOCUS Moduler er vi ikke tilfreds før end, at du som kunde er tilfreds, det sikre dig bedst mulig resultat igennem byggeriet.     

FOCUS Moduler tilbyder nye og brugte løsninger indenfor alle produktkategorier, hvor du kan finde yderligere inspiration på denne hjemmeside.

Såfremt du har specielle ønsker, som afviger fra vores standarder, så tilbydes individuel modulbyggeri, hvor modul- og pavillonløsningerne skræddersys til, at dække dine ønsker og behov for udformning, størrelse, indretning og materialer.

FOCUS Moduler råder over en stor udlejningsflåde omfattende standard moduler samt individuelle modul- og pavillonløsninger bygget til ethvert tænkelig formål.

Hvad enten det gælder leje eller køb, står vi klar til at hjælpe. Ring for uforpligtende rådgivning og tilbud.